Beautyfeestje / Make-up feestje

    voor kinderen en tieners

Ons feestje is bekent van de televisie, rtl 4!Beauty feestje voor kinderen

Een beauty feestje / make-up feestje voor kinderen en tieners

Het feestje kan gewoon bij de jarige thuis of op gewenste locatie plaatsvinden. Het feestje word naar leeftijd afgestemd.

Een beauty feestje is echt van deze tijd en zal zeker de wat grotere kinderen blije en mooi opgemaakte gezichtjes bezorgen!

Wij nemen alle benodigdheden mee naar dit super leuke (verjaardags)feestje thuis:

"Een echt meiden feestje! Lekker tutten en lol hebben met elkaar."

Het enige wat jullie hoeven te doen is een tafel en stoelen gereed te maken waar de kids op kunnen zitten tijdens dit o zo leuke feestje!


Wat gaan we doen?

We beginnen met het reinigen van het gezicht.

We gaan zelf scrub maken!

Nadat we hebben gescrubt gaan we het masker aanbrengen. Dit brengt meestal veel gelach en gegiebel met zich mee. Super leuk dus! Het maskertje laten we even intrekken en zijn werk doen. Komkommertjes op de ogen en in de relaxstand..

We smeren met cremetjes doen Make-up op en Lakken de nagels.

En dan natuurlijk het eind resultaat! We gaan gezellig op de groepsfoto met mooie boa's en een glas champangne, chease!!! :D

Er worden veel tips gegeven: Hoe je je gezicht het beste kunt reinigen, welke producten je het best kunt kiezen. En niet onbelangrijk, Make-up tips; Tips die de meiden kunnen toepassen als ze naar de middelbare school gaan of daar al op zitten: welke make-up past het best bij mij en hoe maak je je zelf mooi op? Wat kan ik doen om van die vervelende pukkeltjes af te komen? Allemaal vragen die uw dochter straks krijgt, en daarom vinden wij dit feestje ook zo'n leuk kadootje! Op naar de volgende mijlpaal!

Uiteraard passen wij onze feestje aan op de leeftijd van de kinderen. Neem gerust contact met ons op zodat we alles kunnen bespreken.


Kosten:

€ 19,50 per kind (min. 6 kids) Duur: ongeveer 2 uur

Een polaroid foto €2,50 per afgedrukte foto, echt een aanrader om als presentje mee te geven. Tevens kunnen we uitbreiden met het maken van foto lijstjes die de kinderen zelf kunnen maken, kosten foto en fotolijstje maken bedraagt 6,50 per kind.

prijzen zijn excl reis- parkeer kosten.


                                                


hieronder vind u een kort filmpje voor een sfeerimpressie en daaronder de informatie en inhoud van het feestje.